Hyvinvoiva, motivoitunut henkilöstö on avain menestyvään yritykseen, oli kyse sitten yhden tai sadan hengen organisaatiosta. Scopen ihmislähtöinen tilasuunnittelu pohjautuu ajantasaisiin tutkimustuloksiin ja huomioi kaikki ne tekijät, jotka vaikuttavat tilankäyttäjän terveyteen ja viihtyvyyteen.

Tilasuunnittelu yrityksille

Miltä unelmiesi toimitiloissa näyttäisi? Miltä siellä tuntuisi ja miksi? Oletko kysynyt henkilökunnaltasi? Hyvinvoiva, motivoitunut henkilöstö on avain menestyvään yritykseen, oli kyse sitten yhden tai sadan hengen organisaatiosta. Työhyvinvointi vaikuttaa suoraan yrityksen taloudelliseen tulokseen, joten siihen panostaminen maksaa nopeasti itsensä takaisin vähentyneinä sairaspoissaoloina ja tehokkaampana työvoimana. Hyvinvointia edistävät tilat ovat yrityksille myös erottautua kilpailijoista ja houkutella uusia työntekijöitä.

Ihmislähtöisiä tiloja

Scopen ihmislähtöinen tilasuunnittelu pohjautuu ajantasaisiin tutkimustuloksiin ja huomioi kaikki ne tekijät, jotka vaikuttavat tilankäyttäjän terveyteen, mukavuuteen ja tietoisuuteen. Ergonomiset työpisteet ovat onneksi toimistoissa tänä päivänä yleistymässä, mutta ergonomia on vain yksi osatekijä isossa kokonaisuudessa. Tiedätkö miten valolla, väreillä ja akustiikalla luodaan erilaisia tiloja, jotka tukevat käyttötarkoitustaan? Millaisessa tilassa voisit parhaiten keskittyä? Entä ideoida kollegojen kanssa? Anna Scopen vastata näihin kysymyksiin puolestasi.

Toimitilat yrityskulttuurin tueksi

Avotoimisto, monitilatoimisto, omat työhuoneet… Mistä tietää, millainen tilaratkaisu sopii omalle yritykselle? Älä huoli, selvitetään yhdessä? Parhaimmillaan toimitilat voivat ohjata yrityksen sosiaalisia toimintatapoja ja yrityskulttuuria parempaan suuntaan ja edistää henkilöstön keskinäistä vuorovaikutusta.

Ei katalogiratkaisuja

Jokainen yritys on erilainen, miksi siis toimitilan pitäisi olla kuin katalogin sivulta? Osa hyvinvointiin vaikuttavista tekijöistä on vakioitavissa, mutta jokainen suunnittelemamme tilakokonaisuus on aina omanlaisensa. Esimerkiksi värit, valaistus ja materiaalivalinnat ovat elementtejä, joista yhdessä muodostuu juuri teidän yrityksellenne sopiva räätälöity lopputulos. Scope suunnittelee tulevaisuuden toimitiloja, joissa visuaaliset trendit, teknologia ja yhdistyvät sekä henkilöstön hyvinvointia että yrityksen brändiä tukevaksi kokonaisuudeksi.

Toimitilojen suunnittelu

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

Jenni Koskela
Toimitusjohtaja, Projektinjohto, Suunnittelu
+ 358 44 374 2441
jenni@scope.fi

Eeva Mankinen
Operatiivinen johto, Asiakkuudet ja kumppanuudet, Suunnittelu
+358 45 136 0303
eeva@scope.fi

Virpi Kettunen
Taloushallinto
+358 44 040 8798
virpi@scope.fi

Jenni Kannisto
Suunnittelu, Projektinjohto
+358 41 433 2043
jenni.kannisto@scope.fi

Scope Design Oy

Y-tunnus: 2877470-2
Postiosoite: Pellervontie 35, 00610 Helsinki

info@scope.fi
laskutus@scope.fi