Rekrytointi

Avoin työpaikka: Suunnittelija julkitilojen tilamuutos- ja kalustusprojekteihin

Meillä tilasuunnittelutoimisto Scopella on ihania asiakkaita ja aivan huikea vuosi 2018 edessä mutta resurssit meinaavat loppua kesken. Oletko sinä se tyyppi, joka pelastaa tilanteen ja uskaltaa hypätä mukaan suunnittelemaan tulevaisuuden toimitiloja?

Etsimme nyt arkkitehtia tai sisustusarkkitehtia osa-aikaiseen työhön suunnittelijaksi julkitilojen tila- ja kalustussuunnitteluprojekteihin (alueena pääkaupunkiseutu). Tarjolla useita huippukiinnostavia projekteja tarjolla välittömästi, eli paikka täytetään heti kun sopiva henkilö löytyy! Työt sijaitsevat

Voit olla alaa vielä opiskeleva tai vastavalmistunut, mutta can-do-asenteesi ja halusi oppia uutta korvaa kokemuksesi määrän. Tarvitsemme erityisesti taitavan teknisen piirtäjän, jolla riittää intoa ja näkemystä myös liiketoiminnan ja palveluidemme kehittämiseen. Työ on toistaiseksi osa-aikainen, mutta vauhdin kiihtyessä ja oikean tyypin löytyessä täysipäiväinen työ on mahdollinen, jopa todennäköinen. Voit tehdä työtä oman yrityksesi kautta tai tulla Scopelle töihin – kaikki käy, kunhan päästään pian hommiin.

Jos tunnistit itsesi kuvauksesta, laita viestiä CV:n, palkkatoiveen ja lyhyen portfolion kera osoitteeseen jenni@scope.fi.

Jenni Koskela, CEO & Founder
044-3742441 (lisätietoja myös puhelimitse, jätä tekstarilla soittopyyntö jos en heti vastaa)

Ps. Jos tiedät sopivan tyypin, vinkkaathan paikasta eteenpäin! Rekrytointiin johtavasta vinkistä tiedossa löytöpalkkio!

Rekrytointi

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Scope
Design & Consulting

Eeva Mankinen
Suunnittelu, Projektinjohto
+358 45 136 0303
eeva@scope.fi

Jenni Koskela
Toimitusjohtaja
+ 358 44 374 2441
jenni@scope.fi

Y-tunnus 2727622-6
Kotipaikka: Espoo