Tesan Oy

Ravintolan tilasuunnittelu
Espoo 2016

Maineikas lounasravintola Tesan sijaitsee Espoossa Spektri Business Parkissa, joka on Suomen ensimmäinen yrityspuisto. Spektrin uudistumisen yhteydessä keväällä 2016 myös ravintola Tesanin uudistusta lähdettiin suunnittelemaan tavoitteena lisätä asiakaspaikkojen määrää, kalustuksen toimivuutta sekä tilojen yleistä viihtyvyyttä. Tesanille haluttiin luoda uusi, suositun lounasruokapalvelun laadukasta tasoa vastaava moderni ilme.

Spektrin toimitusjohtaja Outi Kymäläinen ja ravintoloitsijat Mari Ahtinen ja Janne Karmala valitsivat Scopen Jenni Koskelan suunnittelijaksi projektiin, koska Jennin kädenjälki oli miellyttänyt jo aiemmissa Spektrissä toteutetuissa toimitilakohteissa. Scope vastasi projektissa kokonaisuudessaan tilojen materiaali-, valaistus-, kaluste- sekä vihersuunnittelusta.

Uudistunut ja laajentunut Tesan avasi ovensa lounasruokailijoille 1.8.2016 täysin n. 70 paikkaisella uudella terassilla sekä 60 lisätyllä asiakaspaikalla. Sekä ravintoloitsijat että Spektrin toimitusjohtaja Outi Kymäläinen ovat olleet uudistuneeseen ilmeeseen erittäin tyytyväisiä.

”Projekti onnistui erinomaisesti ja laadukkaasti toteutettuna. Jennin kyky hahmottaa ja hallita koko suunnittelukokonaisuus luonnosvaiheesta toteutukseen edesauttoi myös projektin muita osapuolia pysymään aikataulussa. Myös ravintolan visuaalinen ilme vastaa nyt juuri niihin toiveisiin, joita Jennille projektin alussa esitimme – se on ajaton, tyylikäs ja pelkistetty, mutta kuitenkin lämminhenkinen ja kutsuva.” 

Outi Kymäläinen, Spektri Business Park

Ota yhteyttä

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Yhteystiedot

Jenni Koskela
Toimitusjohtaja, Projektinjohto, Suunnittelu
+ 358 44 374 2441
jenni@scope.fi

Eeva Mankinen
Operatiivinen johto, Asiakkuudet ja kumppanuudet, Suunnittelu
+358 45 136 0303
eeva@scope.fi

Virpi Kettunen
Taloushallinto
+358 44 040 8798
virpi@scope.fi

Jenni Kannisto
Suunnittelu, Projektinjohto
+358 41 433 2043
jenni.kannisto@scope.fi

Scope Design Oy

Y-tunnus: 2877470-2
Postiosoite: Pellervontie 35, 00610 Helsinki

info@scope.fi
laskutus@scope.fi